Informace k provozu školy od 14. 10. 2020

autor: | 13. 10 2020

Vážení rodiče,

na základě rozhodnutí Vlády ČR ze dne 12. 10. jsou všechny ZUŠ od středy 14.10. do 1. 11. uzavřeny a to i pro individuální výuku.
Jak jsem Vás již informovala v předchozích zprávách, přejdeme automaticky na distanční výuku a to nejlépe on-line. Zpočátku se možná nevyhneme řešení technických potíží, ale věřím, že brzy vše nastavíme perfektně.
Konkrétní informace obdržíte od svých učitelů.
distanční výuku budeme realizovat do pátku 23. 10. V dalším týdnu 26. – 30. 10 budou týdenní podzimní prázdniny.
Pevně doufám, že v listopadu se již setkáme osobně ve škole.

Omlouvám se za neustálé změny v organizaci výuky, které bohužel nemohu zcela ovlivnit.
Děkuji za pochopení a spolupráci

Prosíme o spolupráci rodiče – nainstalujte si prosím aplikaci Teams do počítače, tabletu, případně mobilu. Pokud nemáte přístupové údaje kontaktujte učitele Vašeho oboru, popřípadě se obraťte na vedení školy.
Jak si aplikaci stáhnout a jak s ním pracovat se podívejte zde:
Jak nainstalovat Teams do PC… https://www.youtube.com/watch?v=lmPSB49wSKM
Jak pracovat s Teams z pohledu studenta… https://www.youtube.com/watch?v=suIwA2dvxD4&t=3s

Dle školského zákona má ZUŠ povinnost poskytovat distanční výuku, pokud není možná prezenční forma. Pokusíme se ji pro Vás realizovat jak nejlépe dokážeme! Vaše účast v této formě výuky je dobrovolná, nicméně žádoucí. Pokud by se omezení protáhla, mohl by nastat problém s docházkou a klasifikací žáků, kteří by se do distanční výuky nezapojili.

Vím, že distanční výuka nikdy nenahradí tu prezenční, přesto věřím, že má smysl se i touto formou umělecké výuce věnovat.