Závěrečný koncert žáků ZUŠ

autor: | 31. 5 2024

Letošní Závěrečný koncert se velice povedl. Byl tak akorát dlouhý a zaznělo na něm mnoho krásné hudby. Posluchači se mohli zaposlouchat do zpěvu našeho pěveckého sboru Písklata, která vystoupila společně s Kameláčkem. Dále vystoupil Flétnový soubor, Kytarový soubor, Crazy Flutes. Nemohl chybět ani náš smyčcový orchestr Tutte Citadelle, folková kapela NB Tunes, Voktet a závěrečnou třešničkou bylo vystoupení Jazz Base ZUŠ Nový Bor. Celým večerem diváky provedli slovem žáci z literárně-dramatického oboru a o výzdobu se postarali naši výtvarníci.
Věřím, že posluchači odcházeli spokojení a rodiče byli právem pyšní na své vystupující děti.

Mohu říci, že jsem velice hrdá na naše žáky a učitele. Tolik krásné muziky a umění dokáží vytvořit a předat svému publiku. Vždy si po takové akci znovu opakuji, že i když jsme občas unavení, nejde to vždy hladce, občas se i něco nepovede, tak za tyto okamžiky to úsilí stojí.
Za chvíle, kdy vidíte radostné tváře žáků, jak se jim jejich vystoupení povedlo, za užaslé tváře rodičů a publika, za smějící se učitele. Tento pocit je k nezaplacení a já za něj děkuji.

Děkuji za uplynulý školní rok našim učitelům, kteří odvedli obrovský kus práce. Pracovali s nasazením, věnovali se svým žákům s láskou a empatií. Připravili společně se svými žáky mnoho krásných akcí, účastnili se s úspěchem soutěží. Navzájem se podporovali a tvořili společně mnoho krásných projektů.
Děkuji našim žákům, kteří z naší školy dělají centrum umění plné radosti a dobré nálady.
Děkuji rodičům našich žáků, kteří s nasazením své děti, naše žáky podporují a vedou je uměleckou cestou.
Děkuji také našemu zřizovateli Městu Nový Bor, který naši školu velice podporuje.
Jsem vděčnou ředitelkou, protože to, co máme v naší škole, není vždy samozřejmostí a já jsem si toho plně vědoma a moc si toho vážím.
Všem moc děkuji.

Markéta Trnková Krchňáková
ředitelka ZUŠ Nový Bor